• Ημερήσιες Εκδρομές με σκάφος
  • Μονοήμερες Θαλάσσιες Εκδρομές
  • Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά

Η Φιλοσοφία της Ομάδα μας

Ακόμα κι αν πιστεύαμε ότι έχουμε μια καλή ιδέα, η επιτυχία της εταιρείας μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δύναμη της ομάδας μας. Στην πραγματικότητα, οι χαρακτήρες, η εμπιστοσύνη, οι δυνατότητες και ικανότητες του κάθε μέλους της ομάδας και ο τρόπος εργασίας των βασικών μελών είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν, σημαντικό είναι η ικανότητα της ιδρυτικής ομάδας να συνεργαστεί καλά και διαπροσωπικά. Είναι τόσο σκληρός, μακρύς και ανηφορικός ο δρόμος που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε και να πιστέψουμε ότι η ομάδα μας έχει πίστη σ' αυτό.

Τι είναι η πλατφόρμα CruisesWind

 

     Η πλατφόρμα CruisesWind, αναπτύχθηκε για να συμβάλλει στη βελτίωση των λειτουργιών και των δραστηριοτήτων που παρέχονται στον τομέα των Ημερήσιων Εκδρομών με Σκάφη. 

            Πολλές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο, με ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές και περιγιήσεις, με νέα και πολυτελή σκάφη, δίνοντας την δυνατότητα στους τουρίστες να απολαύσουν εκπληκτικές θαλάσσιες εκδρομές.

            Η πλατφόρμα Cruiseswind, προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και λύσεις στους ιδιοκτήτες σκαφών όντας ένα ολοκληρωμένο και σε πραγματικό χρόνο (Real Time) ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκδρομών των σκάφων.

Το μοναδικό Σύστημα Κρατήσεων με τη χρήση της Cloud τεχνολογίας

σας προσφέρει μεταξύ άλλων:

  Aύξηση της πληρότητας των εκδρομών

Αύξηση του κύκλου εργασιών (τζίρος)

Πλήρης ηλεκτρονικός έλεγχος της διαθεσιμότητας για κάθε εκδρομή

Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική ανάπτυξη και διαχείριση δικτύου αντιπροσώπων - πωλητών π.χ. ξενοδοχεία, car rentals, ...

Αναφορές π.χ. λίστα επιβατών εκδρομής, Λίστα πληρώματος, Οικονομικά στοιχεία, κ.α.

 Ηλεκτρονική έκδοση Voucher για τον επιβάτη

Πληθώρα σημαντικών επιπλέον λειτουργιών και δυνατοτήτων

 

Χαρακτηριστικά της πλατφόρμας CruisesWindΣύγχρονος Σχεδιασμός

Η διαδικτυακή εφαρμογή/πλατφόρμα CruisesWind έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα, την ευκολία στη χρήση και την αποτελεσματικότητα.

Συνεχής Ενημερώσεις & Τεχνική Υποστήριξη

Η πλατφόρμα CruisesWind αναβαθμίζεται διαρκώς με νέες ενημερώσεις και λογισμικό, με σκοπό να βελτιστοποιήσει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Τεχνική Επισκόπηση

Η πλατφόρμα CruisesWind είναι πλήρως βασισμένη στην τεχνολογία ASP.Net Core της Microsoft. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτελεί το ποιο ισχυρό και το ποιο καινοτόμο Microsoft Framework για Cloud εφαρμογές. Η φιλοξενία (hosting) της πλατφόρμας στην υπηρεσία της Microsoft Azure Cloud, εξασφαλίζει συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργικότητα (99.9% uptime) 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.

Υψηλή Ποιότητα

Η CruisesWind χρησιμοποιεί υπηρεσίες υψηλής ασφάλειας και κύρους (Microsoft, Paypal, SSL encryption, etc) με σκοπό να παρέχει στους χρήστες ασφάλεια και αξιοπιστία. Η πραγματοποίηση συνεχών ελέγχων και δοκιμών σε συνεργασία με τους πελάτες της, ελαχιστοποιεί τα σφάλματα και τισ δυσλειτουργίες στο ελάχιστο δυνατό.

Εξαιρετικά και Άμεσα Ανταποκρινόμενη

Η πλατφόρμα CruisesWind διαθέτοντας καινοτόμο σχεδιασμό (Layout), που βασίζεται στη λιτότητα και στη λειτουργικότητα, προσαρμόζεται σε κάθε είδους συσκευή όπως tablet, Smartphone, Laptop, LCD TVs, κ.α

 
Πλήρως Προσαρμόσιμη

Η CruisesWind έχει αναπτυχθεί για να ανταποκρίνεται και να ικανοποιεί τις προτιμήσεις και τις προσδοκίες των πελατών της. Ωστόσο, είμαστε διαθέσιμοι για την ανάπτυξη νέων λειτουργιών  που θα διευκολύνουν και θα ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους.

Mobile Menu