Ημερήσιες Κρουαζιέρες στην Κρήτη

Εκδρομές και Περιηγήσεις με Σκάφος στην Κρήτη

Θαλάσσιες Μονοήμερες Κρουαζιέρες, Εκδρομές και Περιηγήσεις με σκάφος στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη

Εξερεύνησε τη Κρήτη με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Απολαύστε ιδιωτικές κρουαζιέρες στα καταγάλανα νερά της Γραμβούσας και του Μπάλου αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ταξιδεύοντας με άνεση σε ένα από τα πολυτελή μας σκάφη με την συνοδεία έμπειρου προσωπικού. Περάστε μερικές ώρες των διακοπών σας σε έναν επίγειο παράδεισο και ζήστε μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη! Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του κόσμου, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε την επέτειο του γάμου σας, να κάνετε έκπληξη γενεθλίων ή μία επιτυχημένη πρόταση γάμου! Ακόμα κι αν δεν έχετε ρομαντική διάθεση όμως, μπορείτε να κάνετε skorkeling ή απλά να δείτε από μία διαφορετική οπτική γωνία την μοναδική παραλία στα Φαλάσσαρνα! Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες με σκάφη στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, επιλέξτε παρακάτω την κρουαζιέρα που επιθυμείτε.

logo nefeli cruising book small

  Αίτημα Πελάτη για Μονοήμερη Κρουαζιέρα

Αίτημα Πελάτη για Μονοήμερη Κρουαζιέρα

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ελληνικά νησιά

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ         ΣΠΟΡΑΔΕΣ       ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ     ΚΡΗΤΗ      ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ       ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Ημερόπλοιου για Καταχώρηση

: 9 + 12 =

 

line

 

Mobile Menu