Μονοήμερες εκδρομές και θαλάσσιες περιηγήσεις με σκάφος στα νησιά των Κυκλάδων

Εξαιρετικές Θαλάσσιες Περιηγήσεις & Εκδρομές με σκάφος στα νησιά των Κυκλάδων

Θαλάσσιες Μονοήμερες Κρουαζιέρες, Εκδρομές και Περιηγήσεις με σκάφος στα νησιά των Κυκλάδων Άνδρο, Τήνο, Σύρο, Κέα, Κύθνο, Μύκονο, Σίφνο, Σέριφο, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Αμοργό, Ίο και Σαντορίνη

Εξερεύνησε τα νησιά των Κυκλάδων, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία κάθε νησιού. Οργάνωσε τη θαλάσσια εκδρομή σου με σκάφος. Ανακάλυψε με την θαλάσσια εκδρομή με σκάφος, υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος και γίνε μάρτυρας των ωραιότερων φυσικών τοπίων των νησιών των Κυκλάδων, Μυκόνου, Σίφνου, Μήλου, Πάρου, Νάξου και Σαντορίνης. Τα φυσικά τοπία, τα κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, τον ανεξερεύνητο βυθό, τις παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να τις απολαύσεις με τις υπέροχες μονοήμερες εκδρομές με σκάφος. Επίσης, απόλαυσε με τις θαλάσσιες εκδρομές με σκάφος τις αμμουδιές που βρίσκονται μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία του κάθε νησιού και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με σκάφος, με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα αυτή η θαλάσσια εκδρομή θα σας μείνει αξέχαστη. Επιλέξτε την θαλάσσια εκδρομή  που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες μονοήμερες εκδρομές και περιηγήσεις με σκάφη στα νησιά των Κυκλάδων Άνδρο, Τήνο, Σύρο, Κέα, Κύθνο, Μύκονο, Σίφνο, Σέριφο, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Αμοργό, Ίο και Σαντορίνη επιλέξτε από τον παρακάτω χάρτη το νησί που επιθυμείτε.

 

  Αίτημα Πελάτη για Μονοήμερη Κρουαζιέρα

Αίτημα Πελάτη για Μονοήμερη Κρουαζιέρα

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ελληνικά νησιά

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ         ΣΠΟΡΑΔΕΣ       ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ     ΚΡΗΤΗ      ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ       ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Ημερόπλοιου για Καταχώρηση

: 4 + 13 =

 

line

 

"Άνδρος/ "Τήνος/ "Μύκονος/ Σύρος Κέα Κύθνος Σέριφος Σίφνος "Πάρος/ "Νάξος/ "Μήλος/ "Αμοργός/ "Ίος/ "Σαντορίνη/

Mobile Menu