Ημερήσιες Κρουαζιέρες στην Κεφαλονιά

Εξαιρετικές εκδρομές με σκάφος στην Κεφαλονιά

Θαλάσσιες Μονοήμερες Εκδρομές και Περιηγήσεις στο νησί της Κεφαλονιάς

Το νησί των αντιθέσεων που σε εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή…
Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της Κεφαλονιάς που μόνο από τη θάλασσα μπορείς να το απολαύσεις. Εξερεύνησε το νησί της Κεφαλονιάς, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Πολυάριθμες μικρές μοναχικές παραλίες, τριγυρισμένες από πράσινο και κρυστάλλινα νερά, πολύχρωμες σπηλιές και το πράσινο να αγγίζει  τη θάλασσα.
Οι εικόνες μιλούν μόνες τους…
 Το μεγαλείο της φύσης σε μια ανεπανάληπτη  καλλιτεχνική έκφραση!
Αναλλοίωτη στο χρόνο στέκεται εκεί για να μας θυμίζει πόσο λίγη είναι η τεχνολογία απέναντι στο μεγαλείο της φύσης. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της Κεφαλονιάς και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Δείτε τις παρακάτω σελίδες με τις καλύτερες εταιρείες και τις διαδρομές των καραβιών, για μία αξέχαστη μονοήμερη κρουαζιέρα στο νησί της Κεφαλονιάς.

 

logo glass-bottom-kefalonia-cruises book small

 

 

line 

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΛΕΥΚΑΔΑ     ΖΑΚΥΝΘΟΣ     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ     ΚΕΡΚΥΡΑ     ΠΑΞΟΙ     ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ