Ημερήσιες Κρουαζιέρες στην Ρόδο

Εξαιρετικές εκδρομές με σκάφος στην Ρόδο

Θαλάσσιες Μονοήμερες Εκδρομές και Περιηγήσεις στο νησί της Ρόδου

Εξερεύνησε το νησί της Ρόδου, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ενοικιάζοντας το σκάφος μας. Εξερευνήστε την μαγευτική Ρόδο και τις γύρω περιοχές και απολαύστε ξέγνοιαστες ειδυλλιακές στιγμές στο Αιγαίο. Περάστε αξέχαστες στιγμές διοργανώνοντας ημερήσιες ή και εβδομαδιαίες. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Επισκεφτείτε τον μοναδικό κόλπο της Καλλιθέας όπου το γαλανό της θάλασσας σμίγει με τη χρυσαφένια άμμο και την ιστορική παραλία «Άντονι Κουιν». Πηγή: www.greekguide.com Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της Ρόδου και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.
Επισκεφτείτε τον μοναδικό κόλπο της Καλλιθέας όπου το γαλανό της θάλασσας σμίγει με τη χρυσαφένια άμμο και την ιστορική παραλία «Άντονι Κουιν». Πηγή: www.greekguide.com  Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Δείτε τις παρακάτω σελίδες με τις καλύτερες εταιρείες και τις διαδρομές των καραβιών, για μία αξέχαστη μονοήμερη κρουαζιέρα στο νησί της Ρόδου.

 logo captain vassilis boat tours logo ferryman boat minoan cruises  logo kolympia express 
logo megellanos daily sea cruises logo monachus sea excursions  logo next port away 
logo pefkos exclusive logo popai daily cruises faliraki  logo rhodes rib experience 

 

logo rizos cruises logo romantika day cruises  logo summer excursions 
logo triton cruises
 logo sail oceanos

 logo sea dreams
logo lelaxos cruises
 logo half price tours cruises
logo tourtlee cruises
 

 

logo mary luxury yachting
 

 

 

 

line 

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΑΤΜΟΣ     ΛΕΡΟΣ     ΚΑΛΥΜΝΟΣ     ΚΩΣ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ     ΤΗΛΟΣ     ΡΟΔΟΣ     ΣΥΜΗ     ΚΑΡΠΑΘΟΣ