Ημερήσιες Κρουαζιέρες στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Εκδρομές και Περιηγήσεις με Σκάφος στα νησιά Πόρος, Σπέτσες, Αίγινα, Ύδρα

Θαλάσσιες Μονοήμερες Κρουαζιέρες, Εκδρομές και Περιηγήσεις με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Ύδρα, Πόρος και Σπέτσες

Εξερεύνησε τα νησιά του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία τους. Κάντε δώρο στον ευατό σας, μια απολαυστική εξερεύνηση με ιστιοπλοϊκό σε παραμυθένια νησάκια και λημέρια πειρατών. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία του κάθε νησιού ξεχωριστά και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Ταξιδέψτε στις παραλίες των νησιών του Αργοσαρωνικού και πιο συγκεκριμένα στις παραλίες των νησιών Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Αίγινας. Ένας μίνι παράδεισος για ιστιοπλόους με πολυάριθμα νησιά, αμέτρητους όρμους και κόλπους, προστατευμένα αγκυροβόλια και ειδυλλιακές παραλίες. Στους αρχαίους χρόνους η περιοχή ήταν ένα σημαντικό θαλάσσιο πέρασμα που συνέδεε το Βόρειο με το Νότιο Αιγαίο. Σήμερα, τα ίδια γαλαζοπράσινα νερά παρέχουν καταφύγιο σε πολλά προστατευόμενα θαλάσσια είδη σε ένα μοναδικό θαλάσσιο Πάρκο. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες με σκάφη στα νησιά του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Ύδρα, Πόρος και Σπέτσες, επιλέξτε στον παρακάτω χάρτη το νησί που επιθυμείτε.

  Αίτημα Πελάτη για Μονοήμερη Κρουαζιέρα

Αίτημα Πελάτη για Μονοήμερη Κρουαζιέρα

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ελληνικά νησιά

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ         ΣΠΟΡΑΔΕΣ       ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ     ΚΡΗΤΗ      ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ       ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Ημερόπλοιου για Καταχώρηση

: 8 + 15 =

 

line

Αίγινα Σπέτσες Ύδρα Πόρος

Mobile Menu