Γιώτινγκ και Sailing στην Κρήτη

Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στην Κρήτη

Θαλάσσιες Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη

Εξερεύνησε τη Κρήτη με τις μοναδικές εκδρομές Γιώτινγκ και Sailing με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Απολαύστε εκδρομές Γιώτινγκ στα καταγάλανα νερά της Γραμβούσας και του Μπάλου αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ταξιδεύοντας με άνεση σε ένα από τα πολυτελή μας σκάφη με την συνοδεία έμπειρου προσωπικού. Περάστε μερικές ώρες των διακοπών σας σε έναν επίγειο παράδεισο και ζήστε μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη! Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του κόσμου, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε την επέτειο του γάμου σας, να κάνετε έκπληξη γενεθλίων ή μία επιτυχημένη πρόταση γάμου! Ακόμα κι αν δεν έχετε ρομαντική διάθεση όμως, μπορείτε να κάνετε skorkeling ή απλά να δείτε από μία διαφορετική οπτική γωνία την μοναδική παραλία στα Φαλάσσαρνα! Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες εκδρομές Γιώτινγκ και Sailing με σκάφη στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, επιλέξτε παρακάτω την εταιρεία που επιθυμείτε.

logo nefeli cruising book small

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ/SAILING

Αίτημα Πελάτη για Γιώτινγκ/Sailing

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ελληνικά νησιά

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ         ΣΠΟΡΑΔΕΣ       ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ     ΚΡΗΤΗ      ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ       ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Γιώτινγκ/Sailing για Καταχώρηση

: 6 + 9 =

 

line

Mobile Menu