Γιώτινγκ και Sailing στην Σαντορίνη

Εξαιρετικές εκδρομές με Γιώτινγκ και Sailing στην Σαντορίνη

Θαλάσσιες Μονοήμερες και Ημερήσιες Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στο νησί της Σαντορίνης στις Κυκλάδες

Εξερεύνησε το νησί της Σαντορίνης, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Μια από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Σαντορίνη, είναι η εκδρομή με σκάφος. Η εικόνα την οποία θα αντικρίσετε από το επίπεδο της θάλασσας κοιτάζοντας προς τα πάνω, στους γκρεμούς τις Σαντορίνης, θα σας μείνει αξέχαστη για πάντα! Οι επιλογές εκδρομών με σκάφος που θα έχετε, είναι αρκετές, ενώ οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Θα βρείτε οικονομικές εκδρομές με μεγάλο σκάφος, ιδιωτικές και ημι-ιδιωτικές εκδρομές οι οποίες εκτελούνται με πολυτελή σκάφη, τα οποία χωρίζονται σε κλασικά και σε καταμαράν. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της Σαντορίνης και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Το νησί είναι γνωστό για το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και την ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες όλο το χρόνο από όλο τον κόσμο. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες ημερήσιες  και μονοήμερες εκδρομές και κρουαζιέρες με Γιώτινγκ και Sailing στο νησί της Σαντορίνης στις Κυκλάδες, επιλέξτε παρακάτω την κρουαζιέρα που επιθυμείτε.

logo santorini cruising book small

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ/SAILING

Αίτημα Πελάτη για Γιώτινγκ/Sailing

×

 

line

 

Επιλέξτε άλλο προορισμό στα νησιά των Κυκλάδων

  ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 

ΜΗΛΟΣ  ΝΑΞΟΣ     ΠΑΡΟΣ     ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ  ΜΥΚΟΝΟΣ

ΣΕΡΙΦΟΣ     ΚΥΘΝΟΣ     ΚΕΑ(ΤΖΙΑ)     ΑΜΟΡΓΟΣ     ΣΥΡΟΣ     ΣΙΦΝΟΣ     ΙΟΣ    ΤΗΝΟΣ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Γιώτινγκ/Sailing για Καταχώρηση

: 5 + 12 =

 

line

 

Mobile Menu