Γιώτινγκ και Sailing στα Νησιά του Ιονίου

Εξαιρετικές θαλάσσιες εκδρομές με Γιώτινγκ και Sailing στα νησιά του Ιονίου

Θαλάσσιες Μονοήμερες και Ημερήσιες Κρουαζιέρες, Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στα νησιά του Ιονίου, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Παξοί και Αντιπαξοί

Εξερεύνησε τα νησιά του Ιονίου, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Κέρκυρα, Παξούς, Αντιπαξούς, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία τους. Κάντε δώρο στον ευατό σας, μια απολαυστική εξερεύνηση με ιστιοπλοϊκό σε παραμυθένια νησάκια και λημέρια πειρατών. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία του κάθε νησιού ξεχωριστά και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Ταξιδέψτε στις παραλίες των νησιών του Ιονίου και πιο συγκεκριμένα στις παραλίες των νησιών Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Κέρκυρα, Παξούς, Αντιπαξούς,. Ένας μίνι παράδεισος για ιστιοπλόους με πολυάριθμα νησιά, αμέτρητους όρμους και κόλπους, προστατευμένα αγκυροβόλια και ειδυλλιακές παραλίες. Στους αρχαίους χρόνους η περιοχή ήταν ένα σημαντικό θαλάσσιο πέρασμα που συνέδεε το Βόρειο με το Νότιο Ιόνιο. Σήμερα, τα ίδια γαλαζοπράσινα νερά παρέχουν καταφύγιο σε πολλά προστατευόμενα θαλάσσια είδη σε ένα μοναδικό θαλάσσιο Πάρκο. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες με Γιώτινγκ και Sailing στα νησιά των Ιονίων νήσων, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Παξοί και Αντιπαξοί, επιλέξτε στον παρακάτω χάρτη το νησί που επιθυμείτε.

 

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ/SAILING

Αίτημα Πελάτη για Γιώτινγκ/Sailing

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ελληνικά νησιά

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ         ΣΠΟΡΑΔΕΣ       ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ     ΚΡΗΤΗ      ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ       ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Γιώτινγκ/Sailing για Καταχώρηση

: 9 + 3 =

 

line

 

  Ζάκυνθος Λευκάδα Ιθάκη Κεφαλονιά Κέρκυρα Παξοί Αντιπαξοί

Mobile Menu