Γιώτινγκ και Sailing στην Κεφαλονιά

Εξαιρετικές εκδρομές με Γιώτινγκ και Sailing στην Κεφαλονιά

Θαλάσσιες Μονοήμερες και Ημερήσιες Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στο νησί της Κεφαλονιάς στα Ιόνια νησιά

Το νησί των αντιθέσεων που σε εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή…
Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της Κεφαλονιάς που μόνο από τη θάλασσα μπορείς να το απολαύσεις. Εξερεύνησε το νησί της Κεφαλονιάς, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Πολυάριθμες μικρές μοναχικές παραλίες, τριγυρισμένες από πράσινο και κρυστάλλινα νερά, πολύχρωμες σπηλιές και το πράσινο να αγγίζει  τη θάλασσα.
Οι εικόνες μιλούν μόνες τους…
 Το μεγαλείο της φύσης σε μια ανεπανάληπτη  καλλιτεχνική έκφραση!
Αναλλοίωτη στο χρόνο στέκεται εκεί για να μας θυμίζει πόσο λίγη είναι η τεχνολογία απέναντι στο μεγαλείο της φύσης. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της Κεφαλονιάς και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες με Γιώτινγκ και Sailing στη Κεφαλονιά στα Ιόνια νησιά, επιλέξτε παρακάτω την κρουαζιέρα που επιθυμείτε.

 

logo glass-bottom-kefalonia-cruises book small

 

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ/SAILING

Αίτημα Πελάτη για Γιώτινγκ/Sailing

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ιόνια νησιά

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΛΕΥΚΑΔΑ     ΖΑΚΥΝΘΟΣ     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ     ΚΕΡΚΥΡΑ    ΙΘΑΚΗ    ΠΑΞΟΙ     ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Γιώτινγκ/Sailing για Καταχώρηση

: 8 + 5 =

 

line

 

Mobile Menu