Γιώτινγκ και Sailing στην Κέρκυρα

Εξαιρετικές εκδρομές με Γιώτινγκ και Sailing στην Κέρκυρα

Θαλάσσιες Μονοήμερες και Ημερήσιες Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στο νησί της Κέρκυρας στα Ιόνια νησιά

Εξερεύνησε το νησί της Κέρκυρας, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία της. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία της Κέρκυρας και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Ξεκινώντας από το λιμάνι της Κέρκυρας, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από μακριά την μαγευτική Παλιά Πόλη, το Νέο και το Παλαιό Φρούριο, αλλά και το παλάτι του Μον Ρεπό, όπου γεννήθηκε ο πρίγκηπας Φίλιππος. Πλέοντας νότια θα δείτε το χωριό του Κάβου και τον Ασπρόκαβο, που αποτελούν το νοτιότερο άκρο της Κέρκυρας, και σύντομα θα αντικρύσετε τους καταπράσινους Παξούς. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές και κρουαζιέρες με Γιώτινγκ και Sailing στη Κέρκυρα στα Ιόνια νησιά, επιλέξτε παρακάτω την κρουαζιέρα που επιθυμείτε.

 logo asteras boat cruises logo boat trips corfu  logo corfu cruises 
logo cosmic kassiopi logo ionian cruises  logo joy cruises 
logo kavos cruises logo leandros travel  logo nautilus daily cruises 
logo trident
 logo deep blue boats

 logo corfu yachting

 

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ/SAILING

Αίτημα Πελάτη για Γιώτινγκ/Sailing

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ιόνια νησιά

ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΛΕΥΚΑΔΑ     ΖΑΚΥΝΘΟΣ     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ     ΚΕΡΚΥΡΑ    ΙΘΑΚΗ    ΠΑΞΟΙ     ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Γιώτινγκ/Sailing για Καταχώρηση

: 2 + 11 =

 

line

 

Mobile Menu