Γιώτινγκ και Sailing στα Δωδεκάνησα

Εκδρομές και περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στα Δωδεκάνησα

Θαλάσσιες Μονοήμερες Κρουαζιέρες, Εκδρομές και Περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στα νησιά της Δωδεκανήσου, Λέρος, Αστυπάλαια, Κως, Κάλυμνος, Πάτμος, Σύμη, Κάρπαθος, Ρόδος και Τήλο.

Εξερεύνησε τα Δωδεκάνησα, Λέρο, Πάτμο, Κάλυμνο, Κω, Αστυπάλαια, Κάρπαθο, Τήλο, Σύμη και Ρόδο, με τις μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες με σκάφος και ανακάλυψε τα μοναδικά και ιδιαίτερα τοπία τους. Κάντε δώρο στον ευατό σας, μια απολαυστική εξερεύνηση με ιστιοπλοϊκό σε παραμυθένια νησάκια και λημέρια πειρατών. Υπέροχες παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά που μπορείς να απολαύσεις μόνο με σκάφος. Φυσικά τοπία, κρυφά από το γυμνό μάτι σπήλαια, ανεξερεύνητος βυθός, παραλίες με αμμουδιά ή βότσαλα σε ήρεμους κόλπους. Αμμουδιές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Γνωρίστε την κουλτούρα και την ιστορία του κάθε νησιού ξεχωριστά και ζήστε την εμπειρία μιας καλοκαιρινής απόδρασης με φόντο το απέραντο γαλάζιο που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Ταξιδέψτε στις παραλίες των νησιών των Δωδεκανήσων και πιο συγκεκριμένα στις παραλίες των νησιών Λέρου, Πάτμου, Κάλυμνου, Κω, Αστυπάλαιας, Κάρπαθου, Τήλου, Σύμης και Ρόδου. Ένας μίνι παράδεισος για ιστιοπλόους με πολυάριθμα νησιά, αμέτρητους όρμους και κόλπους, προστατευμένα αγκυροβόλια και ειδυλλιακές παραλίες. Στους αρχαίους χρόνους η περιοχή ήταν ένα σημαντικό θαλάσσιο πέρασμα που συνέδεε το Βόρειο με το Νότιο Αιγαίο. Σήμερα, τα ίδια γαλαζοπράσινα νερά παρέχουν καταφύγιο σε πολλά προστατευόμενα θαλάσσια είδη σε ένα μοναδικό θαλάσσιο Πάρκο. Επιλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δείτε τις καλύτερες μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές και περιηγήσεις με Γιώτινγκ και Sailing στα νησιά της Δωδεκανήσου, Λέρος, Αστυπάλαια, Κως, Κάλυμνος, Πάτμος, Σύμη, Κάρπαθος, Ρόδος και Τήλο, επιλέξτε από τον παρακάτω χάρτη το νησί που επιθυμείτε.

 

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ/SAILING

Αίτημα Πελάτη για Γιώτινγκ/Sailing

×

 

line

 

 Επιλέξτε άλλο προορισμό στα Ελληνικά νησιά

 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ         ΣΠΟΡΑΔΕΣ       ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ     ΚΡΗΤΗ      ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ       ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

line

 

Αίτημα Ιδιοκτήτη Γιώτινγκ/Sailing για Καταχώρηση

: 8 + 8 =

 

line

 

"Patmos/ "Leros/ "Kalymnos/ "Kos/ "Astypalaia/ "Symi/ "Tilos/ "Rhodes/ "Karpathos/

Mobile Menu